Tyttö asetteli nuken silmän silmäkuoppaansa – karmea näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan lapset eivät pysty välttämään kiusausta vaan haluavat kokeilla, että miten syvälle herneet menevät sieraimeen tai miten pitkälle hiukset voidaan kihartimen ympärille kihartaa. Monesti tällaisissa kokeiluissa käy kuitenkin huonosti ja hauska leikki päätyy itkuun.

Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa 11-vuotias tyttö on päätynyt itkemään oman kokeilunsa päätteeksi. Tyttö oli halunnut mielenkiinnosta kokeilla, että mahtuisiko nuken silmä hänen silmänsä päälle. Mahtuihan se, mutta tyttö ei enää saanutkaan sitä pois.

Brasiliassa kuvatulla YouTube-videolla nähdään miten tyttö itkee hädissään nuken silmän jumiuduttua hänen oman silmänsä päälle. Tyttö näyttää todella hurjalta kirkkaan turkoosina hohtavan nukkesilmänsä kanssa. Onneksi äiti saa kuitenkin nuken silmän lopulta pullautettua tytön silmäkuopasta pois.