Uusi hammasharja pesee hampaat 10 sekunnissa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset käyttävät koko elämästään yli kolme kuukautta hampaiden pesemiseen. Nyt täysin automatisoitu Amabrush on lyhentämässä tämän ajan vain päiviin tuotelupauksellaan, jonka mukaan hammasharja pesee hampaat täysin puhtaaksi vain kymmenen sekunnin aikana.

Amabrush on uudenlainen hammasharja, joka pesee hampaat kokonaan ilman, että ihmisen tarvitsee käyttää omia käsiään.

Amabrushin silikoninen suukappale asetetaan suuhun, minkä jälkeen magneetilla kiinnittyvä osa käynnistää suukappaleen, joka pesee hampaat kauttaaltaan vain kymmenen sekunnin aikana. Hammastahna levittyy tasaisesti hampaisiin suukappaleen sisältä säiliöstä, joka on uudelleen täytettävissä.

Amabrush-sivuston mukaan ihmisistä joka toinen jättää illalla hampaiden pesemisen väliin ollessaan liian väsynyt. Ihminen myös säästää elämästään noin sata päivää pesemällä hampaansa päivittäin kymmenen sekuntia kestävällä pesulla, jonka Amabrush suorittaa harjaajan puolesta.