Äiti pelasi sanaselityspeliä – hampaat putosivat kesken kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien vanhempien ihmisten elämänlaatu on parantunut huomattavasti, kun huonot ja pilalle menneet hampaat on korvattu kokonaan tekohammasrivistollä. Nyt myös lasten ja lastenlasten päivä parani roimasti hampaiden lennettyä äidin suusta hauskalla hetkellä ulos.

Nainen vietti laatuaikaa perheensä kanssa ja pelasi sekä aikuisten että pienempienkin lasten kanssa lattialla hauskaa sanaselityspeliä. Sanaselityspelistä hulvattoman tekee se, että suussa tulee pitää isoa muovista rinkulaa, joka pitää suuta auki ja tekee sanojen ääntämisestä vaikeampaa.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen on selittämässä omalla vuorollaan sanaa muille. Hän yrittää niin kovasti saada sanaa äännettyä, että hänen tekohampaansa pullahtavat suusta ulos. Koko perhe purskahtaa kovaääniseen nauruun äidin luovutettua pelin surkuhupaisan tapahtuman jälkeen.