Kid Rock politiikkaan? Kampanjasivut avattiin verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosituhannen vaihteen rap metal -villityksen aikana menestystä niittänyt Kid Rock on vihjannut pyrkivänsä mukaan politiikkaan. Tähti on avannut kampanjasivuston, jossa hänen julistetaan asettuvan Michiganin osavaltion senaattoriehdokkaaksi.

Verkkosivuilta löytyy Kid Rockin vaalikampanjan logo ja ”Are you scared?”, eli oletko peloissasi? -teksit. Tähti on sittemmin ilmoittanut Twitterissä verkkosivuston olevan aito.

– Olen saanut tuhansittain viestejä, joissa kysellään verkkosivun aitoutta… Vastaus on ehdottomasti kyllä, Kid Rock twiittasi.

– Pysykää kuulolla, lähitulevaisuudessa on tiedossa suuri ilmoitus, hän jatkoi.

Kid Rock tunnetaan presidentti Donald Trumpin äänekkäänä tukijana. Hän on jopa myynyt verkkosivuillaan oheistuotteita, joissa kannustetaan Trumpia ja haukutaan hänen vastustajiaan.

Kampanjasivuston on kuitenkin epäilty olevan vain osa tähden tulevan albumin viraalimainoskampanjaa. Tähän viittaa sivulta löytyvä Buy Now -linkki, joka johtaa Kid Rockin verkkokauppaan levy-yhtiö Warner Brothersin kotisivuilla.

Detroitista kotoisin oleva Kid Rock aloitti uransa hiphopin parissa, siirtyen myöhemmin rap metal -tyylisen ilmaisun ja lopulta perinteisemmän rockin pariin. Tähden tunnetuimpia hittejä ovat All Summer Long, Bawitdaba ja Cowboy.