Koira keksi reitin tiskipöydälle – herkkujen houkutus vei voiton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat ovat todella persoja herkuille ja tekisivät niiden eteen mitä tahansa. Välillä lemmikit käyvät varkaissa ja nappaavat vaikeistakin paikoista houkuttelevia ihmisten ruokia. Koirat keksivät ovelia keinoja saada haluamansa ja tämä video onkin mainio osoitus siitä.

Koirat eivät aina malta olla menemättä kiellettyihin houkuttaviin paikkoihin saadessaan siihen tilaisuuden. Jälleen yksi koira jäi kiinni pahanteosta onnistuessaan nousemaan keittiötasolle todella ovelasti muita keittiön huonekaluja hyödyntäen.

Koiran omistaja on kuvannut videolle koiraansa, joka taiteilee tiensä tiskipöydällä olevien ranskanperunoiden luokse. Koira on oppinut käyttämään ruokailupöytää ja sitä ympäröiviä tuoleja avukseen todella kekseliäällä tavalla ja onnistuu hyvin tottuneen näköisesti kiipeämään tiskipöydälle.