Kissa ei jaksanut nousta syömään – keksi paremman tyylin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan raskas arki tuntuu niin painavalta, että pelkkä päivän ruoanlaiton miettiminen tuntuu jo ylivoimaiselta tehtävältä. Nyt hauskalla videolla nähdään laiska kissa, joka tietää tämän tunteen erittäin hyvin.

Youtubeen on julkaistu hauska video Smokey-nimisestä kissasta, joka ei jaksa syödä omaa ruokaansa suoraan lattialla olevasta ruokakiposta. Kissa haluaa nautiskella oman kuivamuonansa mahdollisimman rennossa asennossa makoillen samalla selällään sohvatyynyn päällä.

Videolla nähdään miten hauskan tyylin Smokey-kissa on keksinyt syömiseen. Se on asettautunut hyvin rennosti selälleen makoilemaan, jolloin ilmeisesti kissan omistaja on asettanut ruoan kissan vatsan päälle. Kissa ei käytä edes tassujaan apunaan ruoan syömisessä vaan hotkii raksut suuhunsa suoraan vatsan päältä kielellään.