Mies huijasi lehmää selfiellä – kuvasikin videota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Niin kauan kun ihmiset ovat ottaneet puhelimillaan selfie-kuvia, he ovat myös juksanneet ystäviään ottavansa valokuvia. Valokuvien sijaan moni on kuitenkin kuvannut videota valokuvaushetkestä, mikä saa valokuvauksen kohteen usein hyvin hämmentyneeksi.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies on ottamassa valokuvaa lehmäystävänsä kanssa. Mies istuu Henry-nimisen lehmän kanssa laitumen ruohikolla ja on ottavinaan eläimen kanssa kuvaa. Mies kuitenkin juksasi ystäväänsä ja olikin kuvannut koko ajan videota.

Miehen vierellä makoileva Henry-lehmä näyttää oikein poseeraavan kameralle, minkä ansiosta juksaus onnistuukin täydellisesti. Videolla kuitenkin nähdään, että Henry ei välitä miehen pilailusta vaan jatkaa silti hymyilemistä hyvillä mielin.