Mies kuljetti jääkaappia junassa – päätyi videolle ja sai sakkoja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isojen huonekalujen kuljettaminen paikasta toiseen ei ole aina helppoa. Tuore video kuitenkin osoittaa, miksi useimmissa tapauksissa on parempi maksaa kuljetusfirmalle kuin yrittää säästää rahaa epätavallisia keinoja käyttäen.

Australian Queenslandissa kuvatulla videolla mies yrittää parhaansa mukaan kuljettaa kokonaista jääkaappia junassa. Tehtävä ei osoittaudu aivan helpoksi, eikä miestä vähemmän yllättäen hyväksytä junan sisälle jääkaappeineen. Hänelle annettiin yrityksestä 168 euron sakot.

Videolla nähdään myös, kuinka toinen mies yrittää kuumeisesti saada sohvaa junaan. Lopulta hän löytää ostoskärryt, joiden päällä hän lähtee kuljettamaan huonekalua. Kyseinen mies vaikuttaa välttyneen sakkojen saannilta.

Video jaettiin Queensland Rail -rautatieyhtiön Facebook-sivulla. Yhtiö kehottaa ihmisiä kuljettamaan suurikokoisia esineitä jollain muulla tavoin, kuin junien mukana.

– Päivän junaetiketti on yksinkertainen: Palkatkaa muuttofirma, kiitos, Queensland Railin tilillä todettiin.

 

Today's #TrainEtiquetteTuesday is a simple one: please book a removalist 👏

Publié par Queensland Rail sur mardi 11 juillet 2017