Nainen antoi suurelle käärmeelle kyytiä – tähän ei moni pystyisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maantiellä luikertelevat käärmeet eivät ole epätavallinen näky. Ne jäävät kuitenkin usein autojen alle, koska vain hyvin harva ihminen olisi niin rohkea tai käärmeistä välittävä, että haluaisi pysähtyä auttamaan niitä tien ylityksessä. Nyt tällainen tilanne on kuitenkin saatu videolle.

YouTube-videolla nähdään miten autot ovat pysähtyneet ihmettelemään keskellä autotietä luikertelevaa isokokoista käärmettä. Moni olisi ajanut pelottavan käärmeen yli, mutta eräs nainen oli kuitenkin pysähtynyt auttamaan käärmettä. Videolla nähdään miten nainen lähestyy käärmettä ja nostaa sen maasta.

Käärme pelästyy naista ja yrittää hyökätäkin naisen päälle, mutta nainen ei tunnu hermostuvan siitä lainkaan. Nainen nostaa painavan käärmeen käsivarsilleen ja kantaa matelijan pois keskeltä tietä tien sivuun. Moni muu olisi jättänyt käärmeen mielummin oman onnensa nojaan kuin uskaltautunut käärmeen lähelle.