Tyttö harjoitteli balettiliikkeitä – epäonninen pikkuveli sai potkun päähänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baletti saattaa vaikuttaa liikuntaharrastuksista vähiten väkivaltaisiin lukeutuvalta, mutta aina näin ei ole. Verkossa levinneen videon perusteella liian lähelle balettiharjoituksia eksyvät saattavat joutua kivuliaisiin tilanteisiin.

Twitter-käyttäjä Haley Funk jakoi somessa videon, jossa hänen pikkuveljensä joutuu vahingossa balettiväkivallan kohteeksi. Pikkuveli sattui kävelemään liian läheltä Haleyn harjoitellessa balettiliikkeitään.

Tyttö pyörähtää ympäri, osuen vahingossa jalallaan ohi kävelevää pikkuveljeä päähän. Haley rientää nopeasti lohduttamaan iskun saanutta poikaa halaamalla häntä.

Haleyn mukaan potkulla ei onneksi ollut pidempiaikaisia seurauksia, ja kameran ikuistama tilanne tapahtui jo vuosi sitten. Videosta tuli kuitenkin pienimuotoinen hitti Twitterissä, jossa se on kerännyt tuhansia uudelleenjakoja ja tykkäyksiä.