Tässä he nyt ovat! Beyonce julkaisi kuvan kaksosistaan – Instagram sekosi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beyonce on pidellyt maailmaa jännityksessä synnytettyään kaksoset kuukausi sitten. Poptähti ja hänen aviomiehensä Jay-Z eivät paljastaneet pitkään aikaan vauvojensa nimiä tai jakaneet heidän kuviaan julkisuudessa.

Nyt fanien odotus on päättynyt. Beyonce julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän pitelee kaksosia sylissään. Samalla laulaja vahvisti verkossa liikkuneet huhut paljastamalla lastensa nimien olevan Sir ja Rumi.

– Sir Carter ja Rumi täyttivät tänään kuukauden, Beyonce kirjoitti.

Poptähden tuore kuva jakaa samalla teemalla kuin keväällä julkaistu otos, jolla hän paljasti maailmalle odottavansa kaksosia. Kuvassa Beyonce ja hänen kaksosensa poseeraavat puutarhassa kukka-asetelman edessä. Instagramissa kuva sai heti valtaisan suosion.

Beyoncen ja Jay-Z:n perheellä on ollut kaikin puolin kiireinen kevät ja kesä. Jay-Z julkaisi taannoin tuoreen 4:44-albuminsa. Levyn bonuskappaleissa kuullaan myös Sir ja Rumi -kaksosten isosiskon, Ivy Bluen räppäämistä.

 

https://www.instagram.com/p/BWg8ZWyghFy/