Game of Thronesin valkoiset kulkijat täyttivät Lontoon kadut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon asukkaat joutuivat taannoin hieraisemaan silmiään, sillä talvi vaikutti saapuneen kaupunkiin keskellä kesää. Englannin pääkaupungin kaduille ilmestyi yllättäen Game of Thrones -sarjasta tuttuja valkoisia kulkijoita.

Valkoiset kulkijat kiertelivät Lontoon tunnetuimpia maamerkkejä ihmisten hämmästellessä vieressä. Kyseessä oli brittiläisen Sky-kanavan mainostempaus, jolla juhlistettiin suosikkisarjan pian alkavaa uutta tuotantokautta.

Sky-kanavan tiedotteen mukaan valkoisten kulkijoiden pukujen valmistaminen kesti yhteensä kahdeksan viikkoa. Hahmoina esiintyneiden näyttelijöiden maskeeraaminen sekä pukeminen vei puolestaan neljä tuntia.

George R.R. Martinin kirjoihin perustuvan Game of Thronesin 7. tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 16. heinäkuuta. Suomessa sarjaa esittää suoratoistopalvelu HBO Nordic.

 

https://www.instagram.com/p/BWb_nWGBsj3/

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat