Kohukaunotar jätti eropaperit – silti aviomiehen kanssa bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna Krupa ja Romain Zago ovat jättäneet avioerohakemuksen.

Heti avioerohakemusta seuraavana päivänä Joanna ja Romain suuntasivat viettämään päivää yhdessä uimarannalle, mikä tuli monille yllätyksenä. Neljän vuoden avioliitto näyttää päättyneen melko ystävällisissä merkeissä, sillä tuleva ex-aviopari näytti viihtyvän edelleen hyvin yhdessä.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash