Lapsilta kielletty munakoisoemoji-elokuva tekeillä – Ben Stiller tuottaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä kesänä ensi-iltansa saa koko perheelle suunnattu Emoji-elokuva, mutta Ben Stiller on tuottamassa hieman toisenlaista emojiaiheisen elokuvan. The Eggplant Emoji, eli Munakoisoemoji, tulee olemaan suunnattu vain aikuisille.

The Eggplant Emoji -elokuvassa seurataan teiniä, joka leikkaa vahingossa peniksensä irti. Teinin ja hänen ystäviensä täytyy keksiä keino saada irronnut elin takaisin paikoilleen. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka emojit käytännössä liittyvät elokuvaan.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan kyseessä on lapsilta kielletty härski komedia Superbad-elokuvan hengessä. Elokuvan ohjaa Funny or Die -komediasivustolla uransa alkoittanut Jake Szymanski.

The Eggplant Emoji -elokuvan levittäjänä toimii Netflix. Komediaa voi odottaa suoratoistopalveluun todennäköisimmin vuoden 2018 aikana.