Rysän päältä kiinni! Lentomatkustaja kuvasi kymppikerhoon liittymisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kymppikerhoon liittyminen on asia, joka on monien lentomatkustajien toivelistalla. Silti vain harva lähtee tavoittelemaan toivettaan, koska sitä on vaikeaa suorittaa jäämättä muille matkustajille kiinni. Nyt eräs pariskunta päätti kuitenkin rohkeasti toteuttaa unelmansa.

Lentokoneessa vessan lähellä istunut matkustaja oli huomannut, että eräs pariskunta oli livahtanut vessaan yhdessä. Matkustaja oli päättänyt kuvata videolle todisteet pariskunnan kymppikerhoon liittymisestä tallentamalla kameraansa tilanteen, jolloin he tulevat vessasta ulos.

Mies on kuvannut salaa, kun pariskunta yrittää huomaamattomasti poistua vessasta. Aluksi nainen livahtaa vessasta pois, jolloin jo nähdään, että mies on pienessä kopissa samaan aikaan. Mies odottelee kymmenisen sekuntia, kunnes hän poistuu vessasta erittäin tyytyväinen ilme kasvoillaan.