Nicki Minaj nostatti Twitter-myrskyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi julkisuuden henkilön twiittaama emoji saattaa olla tarpeeksi aiheuttamaan varsinaisen Twitter-myrskyn ja huhumyllyn. Tämän todisti räppäri Nicki Minaj arvoituksellisella Twitter-päivityksellään.

Kaikki alkoi Nicki Minajin twiitattua vauvaa esittävän emojin. Tämä sai tähden fanit spekuloimaan, onko tähti kenties raskaana. Minaj ei kommentoinut viestiään tai sen keräämiä vastauksia muuten kuin tykkäämällä osaa kommenteista.

Twiitti ei aiheuttanut pelkästään raskaushuhuja. Jotkut epäilivät sen viittaavan Minajin ja DJ Khaledin yhteiskappaleeseen Grateful-levyllä, jonka kannessa nähdään Khaledin seitsemän kuukauden ikäinen poika. Toiset taas epäilivät emojin viittaavan kirjaimellisen vauvan sijaan räppärin tulevaan levyyn.

Nicki Minajin tiedetään härnänneen faneja vauvahuhuilla aikaisemminkin. Helmikuussa tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänellä on vauvavatsa. Se osoittautui kuitenkin pelkäksi Beyoncen raskauspaljastukseen liittyväksi vitsiksi.

People-lehden mukaan Minaj ilmoitti toukokuussa olevansa selibaatissa. Taannoin hän kuitenkin vihjasi tapailevansa räppäri Nasia, ja vihjasi olevansa valmis rikkomaan selibaattia hänen vuokseen.

 

https://twitter.com/dvshvwnXminvj/status/884588473512013825