Julia Pereira esitteli omia bikineitään rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän tuntuu elävän maailman uimarantoja kiertäen.

Nyt Julia kuvattiin nauttimassa rantaelämästä upeissa sinisissä niukoissa bikineissä, jotka olivat hänen omasta Julia’s Beachwear -bikinimallistosta. Paparazzien suosikkikaunotar käyttää nykyisin julkisuutta hyväksi markkinoimalla muiden merkkien sijaan omia bikinejään.

Pari vuotta sitten Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta hän onnistui kuitenkin pitämään intiimipaikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash