Kimberley Garner pulahti uimaan – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Nyt Kimberley Garner on kuvattu lomailemassa St. Tropezissa., jossa hän oli paistattelemassa päivää Pampelonne Beachin maisemissa. Hänen violetit bikininsä korostivat täydellistä bikinipeppua, josta Garner on tunnettu.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash