Koira yritti katsella televisiota – pilkkiminen huvittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat olla omistajiensa seurassa ja haluavat olla mukana kaikissa arjen askareissa. Televisiota katsellessa koirasta saa usein mukavan seuralaisen sohvalle. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira ei pystynyt televisiota katsellessaan pitämään silmiään auki.

Raul Quinones on kuvannut bokserirotuisesta koirastaan hauskan videon, jossa koira yrittää katsella omistajansa kanssa televisiota. Koiralla on kuitenkin ilmeisesti ollut todella raskas päivä eikä se ole pysyä ollenkaan enää hereillä istuessaan sohvalla.

Koira katselee todella rennossa asennossa sohvalla televisiota miehen vieressä. Bokseri on hauska näky yrittäessään pysyä hereillä, mutta se vaipuu kuitenkin aina yhä uudelleen unten maille. Koiran istumisasento lisää videon koomisuutta, koska koira näyttää siltä kuin se pilkkisi ja nukahtelisi tahtomattaan aivan kuin ihmiset.