Norjan peniskallio lerpahti ilkivallan seurauksena – rahankeräys nostamiseksi takaisin pystyyn

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjan Eigersundissa sijaitseva Trollpikken, eli peikon penis, on ollut suosittu kohde matkailijoiden ja patikoijien keskuudessa. Nyt fallinen kivimuodostelma on kuitenkin joutunut ilkivallan kohteeksi.

Lenkkeilijät löysivät Trollpikkenin maahan tippuneena lauantaina 24. kesäkuuta. Kivimuodostelmasta löytyi jälkiä, jotka viittasivat sen katkenneen kiviporan takia. Tapausta tutkitaan ilkivallantekona.

Trollpikkenin lerpahtamisen aiheuttajia saattaa odottaa jopa kuuden vuoden vankeusrangaistus. Poliiseilla ei kuitenkaan ole toistaiseksi aavistusta siitä, kuka kivimuodostelman tuhosi.

Paikallisilla on kuitenkin suunnitelma saada Trollpikken takaisin pystyyn ja entiseen loistoonsa. Urakoitsija Sverre Garpestad kertoi paikalliselle TV2-kanavalle, että kivimuodostelma voitaisiin saada paikoilleen helikopterin, uusien kannattimien, muurauslaastin ja pulttien avulla. Huffington Post -lehden mukaan korjaustoimia varten onkin kerätty jo kymmenien tuhansien eurojen arvosta rahaa.

 

https://www.instagram.com/p/BVvHKGog8CZ/

https://www.instagram.com/p/BVN7nD8h8YT/

Trist!!

Publié par Trollpikken sur samedi 24 juin 2017