Typeryyden huippu! Varas murtautui autokatokseen ikkunasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kärjistettynä voisi sanoa, että on olemassa kahdenlaisia rikollisia. Älykkäitä mestariaivoja ja typeriä laitapuolen kulkijoita. Nyt eräs geenialtaan matalan päädyn edustaja on päättänyt murtautua autokatoksen sisälle.

Netissä leviää viraalina taltiointi, jossa on avonaiseen autotalliin murtautuva rikollinen. Hän repii autokatoksen ikkunan auki ja menee sisälle. Pian hän tajuaa, että talli on avonainen, eikä hänen olisi tarvinnut nähdä moista vaivaa sisälle päästäkseen.

Miehen ei olisi tarvinnut tuhoa väkivalloin toisen omaisuutta, mikäli olisi kiertänyt kohteensa ympäri ja tutkinut, olisiko tallissa ylipäätään ollut mitään anastettavaksi kelpaavaa. Joillekin varkaille kelpaavat kaikki. Kerroimme taannoin seksivälineyhtiön varastoon murtautuneista rikollisista, jotka ottivat luvattomasti mukaansa 30.000 kondomia.