Valaat tervehtivät melojaa – ilmestyivät kajakin alta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajat, veneilijät ja melojat ovat ajoittain päässeet lähelle valaita, jotka ovat olleet vähintään yhtä kiinnostuneita ihmisistä kuin ihmiset valaista. Joskus tällaisista kohtaamisista saadaan tallennettua videoita, joita ilman kukaan ei uskoisi mitä on tapahtunut.

Nyt videolla nähdään todella uskomaton tilanne, jossa valaat tulevat tervehtimään kalastamassa ollutta miestä hyvin yllättävällä tavalla. Kajakissa istuvan miehen reaktio on todella näkemisen arvoinen, kun kaksi isoa ryhävalasta nousee kajakin alta meren pinnalle.

Valaat nousevat pintaan niin lähellä miehen kajakkia, että mies on lähes nousemassa valaiden mukana ilmaan. Ryhävalaiden kohtaamisen jälkeen miehen takaa näyttää uivan myös kaksi miekkavalasta. Tämä video osoittaa jälleen kerran, että merillä veneillessä ei voi koskaan tietää mitä pinnan alla uiskentelee.