Eva Longoria paljasti upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on yksi näyttelijäkaunottarista, jotka eivät tunnu ikääntyvän lainkaan. Eva vakuuttaa näkevänsä paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen. Silti hänet on kuvattu viime aikoina aniharvoin bikineissä.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä Eva lomailee parhaillaan Espanjan Marbellassa yhdessä miehensä kanssa. Eilen pari näyttäytyi uimarannalla, jossa Longoria paljasti pitkästä aikaa upean bikinivartalonsa.

42-vuotias Eva Longoria kertoi äskettäin, että hyvän ihon ja nuorena säilymisen suhteen ei ole oikotietä. Longoria käyttää päivittäin monia eri kosteusvoiteita, laittaa öisin kasvoilleen kosteuttavan seerumin, juo vettä litratolkulla ja muistaa käyttää joka päivä aurinkorasvaa. Longorian mukaan kauneuden salaisuus on se, että ei ole olemassa mitään salaisuutta.

Splash
Splash
Splash