Jessica Alba on yhä seksisymboli – bikinivartalo paljastui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin naistähtiin aikoinaan lukeutunut ja useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu näyttelijätär Jessica Alba on viime vuosina keskittynyt pääasiassa perhe-elämään. Ajoittain hän on kuitenkin yhä osallistunut julkkistilaisuuksiin.

Parhaillaan Jessica Alba lomailee Havaijilla, jossa hän lekotteli eilen myös auringossa bikineissä. Samalla kaunotar osoitti olevansa edelleen seksisymbolin maineensa veroinen kaunotar.

Taannoin Jessica Alba paljasti menettäneensä neitsyytensä aikoinaan vasta 18-vuotiaana hänen kihlattunsa näyttelijä Michael Weatherlyn kanssa, koska halusi olla varma, että hänen ensimmäinen seksikumppaninsa rakastaa häntä oikeasti. Pari erosi muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen, ja tällä hetkellä Alba on naimisissa Cash Warrenin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash