Kohutun saksalaismallin bikinipovi käänsi katseet Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen Metisha Schaefer on tullut tunnetuksi malliuransa lisäksi David McIntoshin tyttöystävänä ja WAGS Miami -realitysarjan tähtenä. Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu David löysi Metishan vierelleen erottuaan julkkiskaunotar Kelly Brookista pettämiskohun saattelemana.

Nyt Metisha Schaefer kuvattiin viettämässä vauhdikasta vapaapäivää Miami Beachilla yhdessä ystävänsä Hencha Voigtin kanssa. Saksalaismallin uhkeat muodot eivät varmasti jääneet huomaamatta.

Viime vuosina Metisha Schaefer on saanut hyvin jalansijaa realityohjelmien lisäksi myös mallimarkkinoilla, mutta varsinainen kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Aika näyttää onko sellainen tulossa mahdollisesti vaikka jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash