Sanna Kiiski: ”Unelmia ei kukaan voi minulta viedä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille television Huomenta Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Sanna Kiiski pyörittää nykyisin muiden töiden lisäksi Mumin Kaffe -kahvilaa Helsingissä. Nyt Sanna Kiiski on kertonut unelmoinnista ja sen merkityksestä.

– Takaiskut olivat vaikuttaneet aiemmin vahvaan itsetuntooni ja vieneet erityisesti kykyni unelmoida. Epiktetos on kuitenkin jo aikoinaan sanonut, että ihmisiä eivät järkytä asiat, vaan heidän uskomuksensa niistä, Sanna Kiiski kirjoittaa.

Kiiski kertoi ryhtyneensä luomaan itselleen synkkien ajatusten kehää, johon kuului onnen sijaan epäonni. Lopulta tilanne helpottui ja nykyisin Kiisti uskaltaa taas unelmoida.

– Olen ymmärtänyt, että haaveita ja unelmia ei kukaan voi minulta viedä ja niiden ei todellakaan aina tarvitse toteutua. Ja vaikka ne eivät totteutuisikaan, niin kyse ei silti ole epäonnistumisesta. Joskus haaveiden ja unelmien on tarkoitus vain antaa virrata ja kuljettaa sinut yli elämässä tilanteesta, joka muuten näyttäisi toivottomalta, Kiiski kiteyttää.

Nykyisin Sanna Kiiski unelmoi, että olisi joskus aikatauluista vapaa, asuisi uima-altaalla varustetussa linnassa ja että Prinsessa Victoria olisi hänen ystävänsä. Lisäksi unelmissa on adoptiolapsi ja useita koiria.