Unohda rintaliivit! Bella Hadid näyttää kesätrendin mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on noussut tänä vuonna maailman seuratuimpien supermallien kärkijoukkoon, vaikka sitä ennen hän jäi vuosien ajan siskonsa Gigi Hadidin varjoon. Bella on seurustellut viime aikoina julkkismiesten, kuten artisti The Weekndin kanssa.

Nyt Bella on esitellyt vapaa-ajallaan tyyliä, josta voisi hyvinkin tulla kuluvan kesän kuuma trendi. Yhä useammat julkkisnaiset ovat nimittäin jättäneet pukematta rintaliivejä ylleen, ja samalla linjalla näyttäisi olevan myös New Yorkissa eilen kuvattu Bella Hadid.

Bella Hadid on viime aikoina näyttänyt viihtyvän muun muassa mallina työskentelevän australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Hän näytti taannoin poikaystävänsä parvekkeelta takapuolta alhaalla odottaneille paparazzeille.

Splash
Splash
Splash