Hevonen hämmentyi pehmolelusta – reaktio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja videoita, joissa eläimet reagoivat eläimiltä näyttäviin pehmoleluihin. Nyt kameralle on tallentunut hupaisa tilanne, jossa hevonen kohtasi aitauksessaan ison pehmolelun, joka näytti hevosen varsalta.

Kaksi naista ovat kuvanneet YouTube-videolle tilanteen, jossa hevonen pääsee tutustumaan hevospehmoleluun. Hevonen kiertää pehmolelua ja haistelee sitä ihmeissään. Pehmolelu muistuttaa varmasti hevosenkin silmissä pientä varsaa, mutta se ei kuitenkaan hengitä, liiku tai tuoksu miltään.

Hetkisen varsaa tarkasteltuaan hevonen näyttää tulleen siihen lopputulokseen, että pehmolelu on yrittänyt huijata sitä. Hevonen saa lelusta tarpeekseen ja potkaisee sen napakasti takajalallaan kumoon tuohtumuksensa merkiksi.