Julianne Hough lumoava näky hääpuvussa – sulhasen jalat pettivät alta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Häistä on julkaistu kaksi ihanaa videoleikettä, joissa nähdään vihkimisen jälkeinen hetki ja ihana tilanne, jossa mies näkee tulevan vaimonsa ensimmäistä kertaa hääpuvussa.

Brooks Laich pääsi näkemään tulevan vaimonsa juuri ennen vihkimistä ensimmäistä kertaa niin, että naisella oli jo hänen hääpukunsa yllään. Ihanalla People-sivuston julkaisemalla videolla Brooks kääntyy ja näkee kauniin Juliannen. Näky on niin lumoava, että miehen jalat pettävät hänen altaan.

Toisella videolla nähdään vihkimisen jälkeinen ensimmäinen suudelma, jonka Julianne ja Brooks antavat toisilleen aviomiehenä ja vaimona. Konfettitykit laukaistaan hääparin kummaltakin puolelta ja Julianne on silminnähden onnellinen tuulettaessaan kunnolla häävieraiden edessä.

https://www.instagram.com/p/BWfMYnFDxDg/?taken-by=people&hl=en

https://www.instagram.com/p/BWpHUydBzjn/?taken-by=juleshough&hl=en