Koira ei jättänyt leluaan veden varaan – ui pelastamaan sen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rankkasateiden mukanaan tuomat tulvat koettelivat taannoi Yhdysvaltojen Illinoisin asukkaita, mutta yksi koira ei antanut niiden haitata leikkejään. Määrätietoinen eläin ui tulvavedessä pelastaakseen rakkaan lelunsa.

Kristen Tahirin kodin takapiha oli täysin veden peitossa kovien sateiden jäljiltä. Se ei kuitenkaan vaikuttanut haittaavan hänen 1-vuotiasta Lily-koiraansa. Koiran lelu oli jäänyt veden keskelle, ja eläin päätti uida noutamaan sen takaisin itselleen.

– Se ui jo aikaisemmin oravan perässä. Siinä vaiheessa ajattelin vain: Selvä, olet jo siellä. Pesemme sinut myöhemmin, Kristen kuvaili Inside Edition -sivustolle.

Tahiri ikuisti näyn verkossa myöhemmin jakamaskseen videoksi. Naisen mukaan vesi kohosi takapihalla lähes 60 sentin korkeudelle. Veden painta laskeutui noin 12 tunnin päästä tulvimisesta.