Kylie Jenner estottomana rohkeissa kuvissa – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan ja sitä esittelevistä rohkeista kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Jenner julkaisi nyt seksikkäiden selfie-kuvien lomassa kuvia, jotka on otettu GQ Mexico -lehteä varten.

19-vuotias kaunotar jättää jälleen vain hyvin vähän katsojien mielikuvituksen varaan poseeratessaan kuvissa hyvin seksikkäästi. Kuvissa naisella on yllään vain pienet bikinit, ja hänen mustat pitkät hiuksensa on jätetty auki ja kiharrettu loivalle huolettomalle laineelle.

Kylie Jenner on muunnellut ulkonäköään vuosien varrella täyteaineiden ja muiden kauneuskirurgisten toimenpiteiden avulla. Viimeisimmän muutoksen Jenner teki tatuoinnilleen muutettuaan ex-poikaystävästä Tygasta muistuttavan T-tatuoinnin Los Angelesiin viittaaviksi LA-kirjaimiksi.

GQ @gqmexico @gq_germany @mrmikerosenthal

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

GQ @gqmexico @gq_germany @mrmikerosenthal

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

GQ @gqmexico @gq_germany @mrmikerosenthal

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on