Mel B tuomittiin maksamaan exälleen 35 000 euroa kuukaudessa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent -ohjelman tuomaristosta tuttu Mel B haki äskettäin avioeroa aviomiehestään Stephen Belafontesta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli naisen mukaan muun muassa pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt.

Melanie Brown on saanut miehelle lähestymiskiellon ja itselleen yksinhuoltajuuden pariskunnan lapseen. Belafonte pyysi aiemmin naista maksamaan hänelle noin 3.750 euros elatusmaksua, mutta sille ei löytynyt tarpeeksi perusteluita. Nyt Stephen Belafonte on kuitenkin uudelleen hakenut oikeusteitse itselleen kiireistä elatusapua, joka on mennyt monien yllätykseksi läpi.

Stephen Belafonte on saanut Metro-sivuston mukaan eri tuomarin avulla elatusmaksunsa läpi. Tällä kerralla kyse on kuitenkin paljon suuremmasta summasta. Oikeus on määrännyt popparin maksamaan entiselle miehelleen elatusapua lähes 35.000 euroa kuussa. Mies on kertonut tarvitsevansa 35.000 euroa kuussa ruokaa, asumiskustannuksia ja puhelinlaskuja varten.