Miljoonien luksusjahti tuhoutui tulipalossa turistirannan edustalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Etelä-Euroopan lomakohteissa eletään luksusjahtien kulta-aikaa, kun maailman silmäätekevät ja julkkistähdet ovat kilvan suunnanneet rannoille ja Välimerelle vuokraamillaan luksusjahdeilla. Yksi suosituimmista paikoista on St. Tropez ja sen maineikas ranta Plage de Pampelonne.

Nyt Pampelonnen rannan kävijät ovat saaneet hieman tavanomaisesta poikkeavan esityksen, kun he saivat katsella julkkisten sijaan miljoonien arvoisen huvijahdin tuhoutumista aivan rannan tuntumassa. Tulipalo syttyi eilen iltapäivällä kello 18.30 paikallista aikaa.

Vielä tätä kirjoitettaessa ei ole tiedossa kenen huvijahti oli ja syntyikö turmassa henkilövahinkoja, uutissivusto Var Martin kertoo. Myös palon syttymissyy on vielä epäselvä. Silminnäkijöiden mukaan aluksella oli Belgian lippu.

Splash
Splash
Splash