Naiset sekosivat Unelmien poikamiestyttö -komistuksesta – kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nähtiin tänä vuonna Unelmien poikamiestyttö -realitysarjasta tuotantokausi, joka huipentui sunnuntai-iltana nähtyyn semifinaalijaksoon. Kolmen finalistikomistuksen joukkoon selvisi tuolloin myös Peter Kraus, joka muodostui kauden aikana miljoonien yhdysvaltalaisten naisten märäksi päiväuneksi.

ABC-kanavan hittisarjan komistus Peter Kraus on henkilökohtainen kunto-ohjaaja, joka on tehnyt myös mallintöitä vuodesta 2012 saakka. Nyt Kraus nähdään poseeraamassa paidattomana vuosilta 2012 – 2014 peräisin olevissa mallikuvissa, jotka kiteyttävät nopeasti miksi hänestä tuli tuotantokauden suosikkikomistus. Kuvasarjan ikuisti aikoinaan Chigacossa valokuvaaja Scott Teitler.

Splash
Splash
Splash