Onko kumppanisi se oikea? Tarkista nämä 7 kohtaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naimisiin menemistä ja parisuhteessa seuraavan askeleen ottamista miettivät alkavat usein pohtimaan, että onko kumppani todella se, jonka kanssa voisi kuvitella viettävänsä koko loppuelämänsä ajan. Rakkaus voi sokaista ihmisten silmät väliaikaisesti niin, että avioliiton ajatteleminen rationaalisesti voi tuntua tunteiden myllerryksen keskellä mahdottomalta.

Nyt avioliittoneuvoja Venus Nicolino on paljastanut Elite Daily -sivustolle hänen mielestään tärkeimmät seikat, joiden avulla voi tietää löytäneensä itselleen juuri sen oikean. Nicolinon mukaan on olemassa seitsemän kohtaa, joiden täyttyessä kumppanit ovat toisilleen sopivaa vaimo- ja aviomiesmateriaalia.

1. Teidän vikanne täydentävät toisiaan.

2. Tunnet kumppanisi läpikotaisin ja haluat silti harrastaa seksiä hänen kanssaan.

3. Tunnette olonne turvalliseksi toistenne kanssa ja luotatte toisiinne.

4. Pystytte pelleilemään keskenänne.

5. Huolehditte toisistanne ja toistenne hyvinvoinnista.

6. Pystyt olemaan kumppanisi kanssa täysin oma itsesi.

7. Haluatte aina selvittää riidat.