Hämmentävä väite leviää – Taylor Swiftiä kuljetettiin matkalaukussa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift on päätynyt verkossa hämmentävien huhujen kohteeksi. Verkossa levisi kuva, jossa turvamiesten väitetään kuljettavan laulajaa valtavan matkalaukun sisällä.

Kaikki sai alkunsa, kun valokuvapalvelu Splash Newsin sivuille ilmestyi kuvasarja suurikokoista laatikkoa Swiftin Tribecan kodin edessä olevaan autoon lastaavista miehistä. Kuvatekstissä väitettiin, että poptähti olisi ollut laatikon sisällä.

– Paikalla oli lähes tusina Taylor Swiftin turvamiehiä kuljettamassa laatikkoa varovasti. Taylor Swiftiä ei nähty pitkään aikaan, tekstissä luki.

Erikoinen väite lähti nopeasti leviämään verkossa uutisena. Splash News on kuitenkin sittemmin poistanut tekstin sivuiltaan. Valokuvapalvelu on sittemmin ilmoittanut Spin-sivustolle, ettei väitettä matkalaukussa matkustavasta Taylor Swiftistä ole voitu vahvistaa. Kuvaajan kerrottiin todennäköisimmin keksineen sen omasta päästään.

Tapaus sai arvatenkin runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja alkoi elämään omaa elämäänsä Twitterissä. Sivustolla on sittemmin nähty runsain määrin matkalaukku-Swiftiin liittyviä meemejä.

 

Splash News

https://twitter.com/iLolEcards/status/887028262358179842

https://twitter.com/alex_abads/status/887002509012869120

https://twitter.com/itslaurenyap/status/887003356815929345