Bikinitulokas Kate Compton herutteli rannalla – puristeli itsekin muotojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman raskaaseen sarjaan tulee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, joista valtaosa nousee tähtiin Victoria’s Secretin ja Sports Illustratedin kautta. Nyt uusin todennäköinen bikinimallien kestosuosikki on yhdysvaltalainen mallikaunotar Kate Compton.

Los Angelesissa asuva Kate Compton nähdään nyt poseeraamassa kotikaupunkinsa liepeillä sijaitsevan Malibun rannalla muotikuvaaja Malachi Banalesin kameralle. Kuvaussession nimi oli 138 Water ja sen otokset leviävät parhaillaan kulovalkean tavoin ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat