Janni Hussi paljasti Selviytyjät-kulisseista: ”Näillä piti pärjätä koko reissu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuimpiin fitness-kaunottariin lukeutuva Janni Hussi osallistui äskettäin peräti kuuden viikon ajan Filippiineillä järjestettyyn Selviytyjät-realityohjelman kuvauksiin. Nyt Hussi on kirjoittanut Idealistan blogiinsa kokemuksistaan kulissien takana.

Instagram

Janni kertoi muun muassa paljonko vaatteita hän sai ottaa mukaansa kilpailuun, ja tuo määrä kauhistuttaa varmasti monia laukkukaupalla vaatteita mukanaan yleensä kuljettavia.

– Mukaan saimme kukin ottaa yhdet shortsit, yhden t-paidan, yhden pitkähihaisen, yhdet pitkät housut, kahdet alusvaatteet, yhden ponnarin, kahdet uima-asut sekä kahdet sandaalit. Näillä piti pärjätä koko reissu. Toisin sanoen, mukaan emme saaneet ottaa esimerkiksi hammasharjoja, kampaa, sheiveriä, shampoota tai saippuaa, Janni Hussi paljasti.

Selviytyjät on suuri kansainvälinen ohjelmaformaatti, joten tuotanto on sen mukaista. Myös Hussin mukaan ohjelman tuotanto hoidettiin tyylikkäästi, sillä kaikki oli tarkkaan organisoitua.

– Tuotanto ohjelmassa oli aivan jäätävän massiivinen! Luulenpa etten enää koskaan tule olemaan mukana tämän kokoluokan tuotannossa. Peleissä oli toisinaan toista sataa ihmistä tekemässä töitä, kuvaajia, ohjaajia, avustajia, peli-koordinaattoreita, lääkäreitä, turvallisuus vastaavia, suomalaisia, hollantilaisia, tsekkejä, Hussi kertoi.