Luotsiasema myynnissä Porvoossa – unelmakoti merihenkiselle

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tulee ajoittain myyntiin erikoisia rakennuksia, joita voi käyttää myös asuntoina. Nyt muun muassa vanhat vesitornit ovat saaneet seuraa Porvoossa sijaitsevasta Pellingin entisestä luotsiasemasta.

– Huippupaikka syvistä vesistä ja esteettömästä merinäköalasta haaveilevalle! Pellingin entinen luotsiasema kallioisessa saaristolaismaisemassa on vailla uusia asukkaita. Tällä hetkellä koulutus- ja kokouskäytössä oleva päärakennus on helposti muutettavissa myös yksityiseksi vapaa-ajan kodiksi, ilmoituksessa todetaan.

– Nelikerroksisen luotsiaseman ylimmän kerroksen tähystystilasta avautuu huikaiseva näkymä kauas merelle. Rannassa on iso näköalaterassi ja jykevä laituri, johon pääsee isollakin purjeveneellä. Rantaan on rakennuslupa saunalliselle huoltorakennukselle, vesi- ja viemärivedot on jo valmiina paikalla.

Tilaa entisessä luotsiasemassa on 180 neliömetriä ja sen pyyntihinta on 680.000 euroa. Rakennuksessa neljä makuusoppea, keittiö, kokoustila, sosiaalitilat, kaksi vessaa ja tähystystila.