Muistatko mitä tapahtui vuonna 2006? Hauskat kohokohdat nostalgisella videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saattavat ajatella kaikkia 2000-luvun vuosia ja niiden tapahtumia sellaisina, jotka olivat aivan hetki sitten. Karu totuus on kuitenkin se, että monista muistoista on aikaa jo yli 15 vuotta, mikä voi välillä tuntua melko uskomattomalta.

Thepeterson-kanava julkaisee YouTubessa hauskaa Remember-nimistä sarjaa, jossa hän julkaisee nostalgisia videoita. Videoilla muistellaan aina jotakin tiettyä vuotta ja silloin tapahtuneita merkittäviä asioita musiikin, elokuvien ja pelien saralla.

Tällä kertaa muistelun kohteena on vuosi 2006. Vuosiluku voi tuntua melko epämääräiseltä, mutta 13-minuuttista videota katsellessa käy nopeasti ilmi, että myös silloin tapahtui popkulttuurin saralla monia merkittäviä asioita, joista 2000-luvun alku muistetaan. Videolla nähdään otteita vuoden isoimmista peleistä, kulttimaineeseen nousseista elokuvista ja kappaleista, jotka muistuvat videon myötä varmasti useimpien mieleen hyvin elävästi.