Tammerfest jyrähtää tänään käyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfest käynnistyy tänään keskiviikkona. Nelipäiväinen tapahtuma tarjoaa pääareenallaan Ratinanniemen Festivaalipuistossa, Keskustorilla, Laikunlavalla ja klubeilla keikkoja, stand up -esityksiä ja muuta ohjelmaa liki 200 ohjelmanumeron verran.

Tänään Tammerfestin pääareenalla Ratinanniemessä lavalle nousevat Erin, Samuli Putro, Anna Puu, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Juha Tapio ja Lauri Tähkä. Huomenna torstaina samalla areenalla esiintyvät Mira Luoti, Sanni, Jenni Vartiainen, Apulanta ja Haloo Helsinki!

– Musiikin ohella Ratinanniemessä on tarjolla runsaasti ruoka- ja juomapalveluja sekä muita myyntipisteitä. Alueella viihtyy varmasti vaikka koko festivaalipäivän. Kannattaa tutustua myös tuhtiin klubiohjelmaan ja ottaa kaikki irti kesän huikeimmista bileistä, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Viime vuonna Tammerfestin lauantai oli loppuunmyyty. Tänäkin vuonna lipunmyynti on ollut vilkasta ja lauantain VIP-liput on jo tässä vaiheessa loppuunmyyty.