Vauva pääsi vuoristorataan – huikea kokemus omassa olohuoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi hetki sitten video, jossa nähtiin miten isä oli ratkaissut tilanteen, jossa hänellä ei ollut varaa viedä Disneylandiin haluavaa tytärtään huvipuistoon. Perheenisä oli luonut vuoristoratakokemuksen omaan olohuoneeseensa eikä näytä olevan ainut, joka on samanlaisen ratkaisun keksinyt.

Nyt YouTube-videolla ihastuttaa hieman yli puolivuotias Holly-vauva, joka on myös saanut hurjan vuoristoratakokemuksen kotonaan. Isä on asettanut Hollyn mukavasti istumaan muoviseen laatikkoon, jonka hän on pehmustanut tyttöä varten. Sitten hän on laittanut televisiosta pyörimään videon vuoristoradasta, jonka mukana isä liikuttelee vauvaa laatikossa.

Holly-vauva pyörittelee silmiään ja on täysin ihmeissään siitä mitä tapahtuu. Lapsen kokemuksen kruunaa isän hauskat ääniefektit ja tuuletin, joka puhaltaa ilmaa tytön kasvoille aivan kuin pikkuinen olisi oikeassa vuoristoradassa ja tuntisi tuulen kasvoillaan.