Wimbledonissa uskomaton käänne – katsoja päästettiin pelaamaan: ”Anarkiaa pelikentällä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuin tennisturnaus pelataan vuosittain Wimbledonissa, jossa tenniksen sääntöjä ja etikettiä noudatetaan sekä peleissä että yleisön keskuudessa erittäin tarkasti. Tänä vuonna turnauksessa tehtiin kuitenkin historiaa, kun naisten nelinpeli sai uskomattoman käänteen.

Historian lehdille päätyvässä tapauksessa yleisön joukossa katsomossa istunut mieshenkilö meni huutamaan ohjeita pelaajille, eivätkä pelaajat katsoneet sitä hyvällä. Pelaajat eivät kuitenkaan tyytyneet vain paheksumaan miestä, sillä sen sijaan nelinkertainen Wimbledonin tennismestari Kim Clijsters kutsui miehen yllättäen mukaan pelikentälle.

Lisäksi mies puettiin peliasuun ennen kuin hän pääsi mukaan varsinaiseen otteluun, sillä Clijsters ei muuten suostunut pelaamaan hänen kanssaan. Selostaja kuvaili yllätyskäännettä ”täydelliseksi farssiksi” ja ”anarkiaksi pelikentällä”, mutta yleisö rakasti näkemäänsä.