Yllätyskäänne pyöräkilpailussa – pikkupoika luovutti voittonsa toiselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpaileminen ja häviäminen voivat olla sekä aikuisille että lapsille hyvin hermoja raastavia kokemuksia. Sen vuoksi monet vanhemmat opettavatkin lapsilleen jo hyvin pienestä iästä lähtien, että voittaminen ei ole kaikki kaikessa vaan se, että yrittää parhaansa. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa tämä opetus on tainnut mennä liiankin hyvin perille.

Hollannissa järjestetyissä taaperoiden potkupyöräkisoissa tapahtui hauska tilanne, joka on saatu kuvattua YouTube-videolle. Videolla nähdään miten kolme taaperoa lähetetään samaan aikaan matkaan potkupyöräkilpailussa. Yksi poika on selvästi muita kisaajia nopeampi ja ennättää maaliviivalle paljon muita lapsia aiemmin.

Maaliviivalla poika päättää kuitenkin yleisön yllätykseksi pysähtyä ja kääntyä. Ilmeisesti itse kilpaileminen on ollut pojan mielestä hauskempaa kuin voittaminen, koska poika päättää luovuttaa voittonsa muille ja kääntyä takaisin ajamaan rataa uudelleen toiseen suuntaan.