Nyt esitellään rohkeasti povea – Bella Hadid ei sulojaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on noussut tänä vuonna maailman seuratuimpien supermallien kärkijoukkoon, vaikka sitä ennen hän jäi vuosien ajan siskonsa Gigi Hadidin varjoon. Bella on seurustellut viime aikoina julkkismiesten, kuten artisti The Weekndin kanssa.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Bella Hadid on noussut rintaliivittömyyden keulakuvaksi esitellessään kuluvan kesän kuumaa julkkistrendiä. Eilen hänet kuvattiin New Yorkissa asussa, joka paljasti hänen rintansa. Luonnollisestikaan Hadidilla ei ollut lainkaan rintaliivejä, ja lisäksi hänen erittäin löysä paitansa oli hieman läpikuultava.

Bella Hadid on viime aikoina näyttänyt viihtyvän muun muassa mallina työskentelevän australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Hän näytti taannoin poikaystävänsä parvekkeelta takapuolta alhaalla odottaneille paparazzeille.

Splash
Splash
Splash
Splash