Ilves hyökkäsi koiran ja miehen kimppuun kadulla: ”Tämä on järkyttävää!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupungissa ja asutetuilla alueilla koiriaan kävelyttävien ihmisten tulisi pitää lemmikkinsä talutushihnoissa muita koiria ja yllättäviä tilanteita varten. Tällä kerralla kadulla tapahtui kuitenkin niin yllättävä tilanne, että sitä ihmisetkään eivät voineet aavistaa.

Mies oli ollut Arizonan Anthemissa kävelyttämässä saksanpaimenkoiraansa, kun heidän kimppuunsa oli hyökännyt ilves. Ilves oli juossut kadulla keskellä kirkasta päivää ja ottanut jostain syystä saksanpaimenkoiran ja koiran omistajan sen tähtäimeen.

Erikoinen tilanne tallentui videolle, kun ohikulkija huomasi mitä kadulla tapahtui. Autoilija oli pysähtynyt tien sivuun ja juossut auttamaan miestä ja koiraa. Kun avulias mies oli saanut ilveksen kiskottua koirasta irti, ilves oli purrut häntä käteen. Koiran omistaja ja koira olivat kunnossa, mutta heitä auttanut mies oli kuljetettu terveyskeskukseen vesikauhurokotukseen.