Linkin Parkin laulaja on kuollut – löydettiin hirttäytyneenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Linkin Park -yhtyeen tähti Chester Bennington on kuollut. Hänet löydettiin hirttäytyneenä Palos Verdes Estatesin alueella sijaitsevasta kodistaan torstaina aamulla kello yhdeksän aikaan.

41-vuotiasta Chesteriä jäivät kaipaamaan kahdesta eri avioliitosta yhteensä kuusi lasta. Hän oli taistellut alkoholi- ja huumeriippuvuuden kanssa jo pidemmän aikaa.

Taannoin laulaja paljasti harkinneensa itsemurhaa, koska hän oli joutunut lapsena seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat