Sabina Särkkä poisti somekuvastaan mustelman – someraivo repesi heti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realityohjelmissa mukana ollut julkkiskaunotar Sabina Särkkä lukeutuu misseihin, jotka ovat myös vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa ja julkaisevat paljon kuvia Instagramissa.

Hetki sitten julkaistu kuva Särkän kihlatun Ossi Kivimäen kanssa aiheutti kuitenkin melkoisen kommenttivyöryn, koska nainen oli näkyvästi käsitellyt kuvaa. Sabina Särkkä julkaisi hänestä ja Kivimäestä otetun kuvan, jossa pariskunta purjehti ja Särkkä kuunteli miehensä kitaran soittoa ja laulamista.

Tämän jälkeen myös Kivimäki julkaisi saman kuvan, josta kävi ilmi, että naisella oli jalassaan mustelma. Mustelman ilmestymisen johdosta moni tarkkasilmäinen huomasi, että nainen on muokannut jalkojensa ihoa omassa kuvassaan.

Särkkä sai huonoa palautetta muokattuaan kuvassa hänen jalastaan mustelman pois. Myöhemmin kaunotar julkaisi kuvan uudelleen käsittelemättömänä ja myönsi muokanneensa kuvasta sekä mustelman että samalla hieman selluliittiakin.

Tämä on kuitenkin Särkän mukaan hyvin tavallista toimintaa kuvaajille ja bloggaajille, minkä vuoksi hän ei pidäkään asiaa isona vaan toivottelee iloisesti muokkaamattoman kuvan saattelemana seuraajilleen aurinkoista kesää.

https://www.instagram.com/p/BWkYhVZBBsI/?taken-by=sabinasarkka

https://www.instagram.com/p/BWkT6ZWF2Dt/?taken-by=ossikivi

https://www.instagram.com/p/BWsqWmRhsko/?taken-by=sabinasarkka