Teslan ex-työntekijä väittää: ”Kehitin krapulalääkkeen!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset ovat vuosisatojen ajan etsineet ihmekeinoja krapulan poistamiseksi, mutta toistaistaiseksi aitoa kohmelolääkettä ei ole vielä keksitty. Nyt Tesla-yhtiön entinen insinööri väittää kuitenkin kehitelleensä toimivan parannuskeinon krapulalle.

Sisul Leen Morning Recovery -juoman väitetään vähentävän alkoholin vieroitusoireiden vaikutusta. Se perustuu Mashable-sivuston mukaan perinteisiin Etelä-Korealaisiin krapulaa ehkäiseviksi väitettyihin lääkkeisiin.

Ihmelääkkeen salainen aineosa on dihydromyrisetiini, jota esiintyy luonnossa hovenia dulcis -puussa. Juomassa on myös maksan hyvinvointia parantavaksi kuvailtua maarianohdaketta. Jotta Morning Recovery vaikuttaa seuraavana päivänä, tulee se juoda ennen nukkumaanmenoa.

Sisul Lee on hakenut Morning Recoverylle rahoitusta Indiegogo-varainkeruusivustolla. Ilmeisesti krapulalääkkeelle on kysyntää, sillä alun perin haettu summa on ylittynyt lahjoitusten myötä moninkertaisesti.