Lapset paljastivat unelma-ammattinsa – unelmat tallennettiin tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

HiHo Kids -kanava julkaisee suloista videosarjaa, jossa lasten mielikuvitus nähdään paperille piirrettynä. Videoilla on aiemmin nähty kuvittajan piirtämänä lasten ajatukset rakkaudesta ja jumalasta. Nyt lapset pääsivät kuvailemaan piirtäjälle heidän unelma-ammattiaan.

Lapset voivat pieninä ajatella tulevaisuuden ammatin olevan lähes mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Juuri tämän vuoksi onkin hupaisaa nähdä mitä mieltä lapset ovat siitä mitä he tulevat aikuisina tekemään ammatikseen. Taitava piirtäjä piirtää paperille kaiken mitä lapset sanovat ja luo lasten päiden sisällä olevat kuvitelmat todeksi.

Moni voisi ajatella lasten unelmoivan lääkärin, laulajan tai esimerkiksi opettajan ammatista. Useimpien lasten unelma-ammatit olivat kuitenkin hieman villimmät. Yksi halusi räppäriksi, toinen pokemon-kouluttajaksi, kolmas prinsessahoitajaksi ja neljäs puuseppäsukeltajaksi.